IMPRESSZUM

 

 

Kurtus János vagyok, okleveles informatika szakos tanár, programozó, egyéni vállalkozó. A Bakonyban születtem és ma is itt élek, ez a hely az Otthonom. Édesapám Kurtus Sándor (1954 - 2017), amatőr barlangász, a hegyek, a sziklák és a természet szerlemese volt. Kisgyermekként rengeteg időt töltöttem az erdőben, a bakonyi hegyek között, a szurdokokban, miközben édesapám és csapata a barlangokat kutatták. Most felnőttként arra vállalkoztam, hogy felkeresem a Bakony minden csodáját és az internet segítségével a lehető legtöbb embernek bemutatom ezeket. Tarts velem és fedezd fel Magyarország egyik legszebb vidékének számos különleges, hazánkban egyedülálló természeti- és épített kincseit!

A Csodálatos Bakony célja, hogy megismertesse a hazai nagyközönséggel a Bakony vidékének látnivalóit, természeti szépségét, történelmi és kulturális értékeit, emellett olyan hatékony – olcsó és célzott – hirdetési lehetőséget biztosítson a bakonyi szálláshelyek, vendéglátóhelyek és egyéb szolgáltatások számára, amellyel könnyedén elérhetik a potenciális célközönséget.

Felelősség

A Csodálatos Bakony üzemeltetője senkit sem bíztat az oldalon szereplő látnivalók és helyek felkeresésére, illetve a túraleírások útvonalának követésére! Mindenki csak saját feleősségre induljon el az oldalon szereplő, időnként nehezen megközelíthető, esetleg veszélyes helyekre! A Csodálatos Bakony üzemeltetője nem vállal felelősséget az oldalon hirdetett programok, szálláshelyek, vendéglátóhelyek és egyéb szolgáltatások hirdetéseinek tartalmáért!

Szerzői jogvédelem

Az oldalon szereplő képek és egyéb tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak, azok bármilyen felhasználása csak a weboldal üzemeltetőjének írásos engedélyével lehetséges!

Források

Az oldalon szereplő minden egyes helyet személyesen meglátogattam, a képeket magam készítettem, a szövegeket az összegyűjtött információk alapján magam fogalmaztam. A leírásokat főképp saját tapasztalataim és a hosszú évek alatt összegyűjtött ismereteim alapján állítottam össze. Ezen kívül az adatok pontosításához az internet különböző oldalait, de leginkább a Wikipédia tartalmait használtam fel.

Adatkezelési tájékoztató: Itt érhető el!

Az oldalt üzemelteti:

Kurtus János egyéni vállalkozó
Cím: 8420 Zirc, Kertész u. 7.
Telefon: + 36 30 299 9090
E-mail:
Adószám: 60172235-1-39